AKUSZTIKUS ÁLMENNYEZETEK | Magyarország

Armstrong fa álmennyezetek

Gyönyörű álmennyezetek - természetes, meleg hatású terek

Az Armstrong kiválasztotta a legjobb minőségű fa felületeket, amelyek szigorúan megfelelnek a tűzvédelmi követelményeknek, anélkül, hogy kompromisszumokat kellene kötnünk az akusztikai tulajdonságok vagy a környezetvédelem terén.

Válasszon termékeink közül, valódi fából, a legmagasabb igényeknek megfelelően.

A lapok és a panelek jól illeszkednek az Armstrong tartósín rendszereihez, így lehetővé válik az egyszerű és gyors beépítés, de akár a biztonságosan lefelé bontható - az álmennyezet feletti gépészeti és elektromos berendezésekhez könnyű hozzáférést biztosító - Vector élképzés is kapható fa felülettel.

A panelek a Vector élképzéssel egy félig rejtettbordás rendszert alkotnak, ahol a egy 6mm-es árnyékfuga választja el őket. Ez egy monolitikus, az átlagosnál letisztultabb álmennyezeti megjelenést ad.

A magasszintű akusztikai tulajdonságok érdekében számos perforáció választható a furnér felületekhez, kör vagy horony alakú, amellyel akár 0,65 αW hangelnyelés is biztosítható.

Az Armstrong fa álmennyezeti lapjai és paneljei magas minőségű MDF-ből készülnek, tiszta UV álló lakkal kezelve, elkerülve minden egyéb oldószer használatát.

A lakk megóvja a lapokat az öregedéstől és a napsugárzás káros hatásaitól..
 
 
FURNÉR
Minden furnér matt felületű. Az egyes panelek furnér felülete különbözhet a fa természetes árnyalatbeli és rajzolatbeli különbségei miatt.
Kőris
(ASH)
Tölgy
(OAK)
Vörös tölgy
(ROA)
Cseresznye
(CHE)
Dió
(WAL)
 
 
MÉRETEK
    600 x 600 mm 1200 x 600 mm*   1200 x 300 mm*
* A téglalap méretek csak furnér felületben elérhetőek.
 
 
FELÜLETEK
Plain Rg 3003 (3%)* Rg 8013 (13%)* Lg 8002 (2%)*
Lyukméret:
8mm (d) x 3mm(d)*
* Csak furnér felületekkel.
 
VÁLASZTÉK
További termékinformációkért, kérjük kattintson ide!
 

Ha a "zöld" anyagokra gondolunk, nem véletlen, hogy mindenkinek a fa jut először eszébe, s annak természetes és fenntartható tulajdonságai.

Az Armstrong igyekszik segítséget nyújtani a magas minőségű belső terek alkotásához, ezért olyan faanyagokat használunk, amelyek mentesek az allergén összetevőktől és FSC -minősített (kérésre).


Termékek

Fontosabb pontok

Források & Előírás

Keress